Názory ke článku Příkazový řádek – pomocník hackera – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku Příkazový řádek – pomocník hackera – Programujte.comNázory ke článku Příkazový řádek – pomocník hackera – Programujte.com

 

Názory ke článku Příkazový řádek – pomocník hackera

Jarda   NOVÝ
23. 8. 2006

Moc pěkný článek, poouze bych uvítal rozepsání příkazu FTP

Farundel   NOVÝ
23. 8. 2006

<i>Jenom bych vám chtěl ještě připomenout, abyste své znalosti nezneužívali!</i>
Za jakym ucelem tedy autor clanek psal? Ale mozna jenom spatne ctu... "Prikazovy radek - pomocnik hackera".

Opravdu doufam, ze se to tady nezvrhne v doupe pseudo-hackeru, kde budou lamy predavat lamam tipy, jak nekomu uskodt. To bych sem asi rychle prestal chodit.

Ale spis to vidim tak, ze k tomu nedojde, protoze kazdy cracker by se spis udusil smichy :o))) "Tak to je vše o možnostech hackingu v příkazové řádce." :o)))

Nic proti autorovi, pokud to opravdu nemyslel spatne. Ja proste jenom nemam rad crackery, kteri skodi jinym lidem a kteri se vznosne a nepravem nazyvaji hackery. A lamy, co se je trapne snazi napodobovat uz vubec...

Curo   NOVÝ
23. 8. 2006

Autor pise ze je Cracker?
<i>Tak to je vše o možnostech hackingu v příkazové řádce.</i>

Mysleno samozrejme v tomto clanku, nevidim na tom nic vtipneho, ze by jsem byl suchar? ;)

mik2   NOVÝ
23. 8. 2006

Co se týká příkazu FTP, tak jsem nepovažoval za nutné psát další věci, protože jsem si myslel, že vše za mě řekne nápověda příkazové řádky, ale ta právě na tomhle příkazu nefunguje. Takže se můžete mrknou na moje stránky mujweb.cz/www/dosms , ale doopravdy nebylo mým cílem si dělat tady reklamu na moje stránky, ale stalo se :-)

mik2   NOVÝ
23. 8. 2006

Možná by se hodilo pár informací o mě. Já tohle sice umím, ale nezneužívám to k tomu abych škodil někomu jinýmu. Taky se zajímám o cracking, ale když se mi povede nějakou ochranu překonat, tak dám zprávu tvůrci programu, aby tu chybu opravil a nešířím to po internetu. Nechtěl jsem říci, že je to vše o možnostech hackingu v příkazovém řádku, ale chtěl jsem tím říci, že jsem vyčerpal příkazy, které se hodí k tomuto tématu a že je můžete pilovat, ale asi jsem se vyjádřil nepřesně. Máte pravdu, že cracker (teď mám na mysli původní význam tohoto slova) by se zřejmě udusil smíchy, protože on má lepší metody než příkazový řádek, ale jsou lidi, kterejm se tohle hodí. It's all!

mik2   NOVÝ
23. 8. 2006

Díky Curo!

olgo   NOVÝ
23. 8. 2006

aj mna zaujalo to o com tam bolo pisane najmenej (FTP) a na tej stranke
som nic take nenasiel okrem asi 3 riadkou mas to tam niekde alebo je to vsetko?

mik2   NOVÝ
23. 8. 2006

Máš pravdu jsou tam tři řádky a k tomu nejdůležitější parametry příkazu. V rozlišení 1024 x 768 to dá celkem 12 řádků (11. lekce), ale popravdě řečeno je lepší používat specializovaný programy než cmd.

olgo   NOVÝ
23. 8. 2006

prečo neni dobre pouzivat PR?

Farundel   NOVÝ
23. 8. 2006

Doporucuji minimalne k nahlednuti tento (http://www.catb.org/~esr/faqs/hacker-howto.html) dokument (mimochodem velice zajimavy), ktery napsal jeden velmi moudry muz, Eric S. Raymond (urcite jsi o nem uz slysel - autor __veleslavne__ knihy The Art Of Unix Programming), pripadne si najit nejakou historii slova hacker. Treba se v ni dozvis, jak a proc Richard M. Stallman zavedl slovo cracker (<b>CR</b>iminal h<b>ACKER</b>.

Mrzi me, jak novinari (asi po pripadu Kevina Mitnicka?) slovo hacker a jeho puvodni vyznam zdegradovali...

Pro me stale slovo hacker znamena cloveka, ktery ma velke znalosti pocitacu a pouziva je k tvoreni, ne k niceni. Ale ne zase jenom pro me - vyraz kernel hacker jeste stale znamena cloveka, ktery se rad vylepsuje jadro (Linuxu, BSD, ...) a rype se v nem, ne toho, kdo se do nej chce nabourat.

Koukam, ze tady (http://catb.org/jargon/html/C/cracker.html) je to vysvetleno celkem obstojne...

"<i>Tak to je vše o možnostech hackingu v příkazové řádce."</i>
Prislo mi to vtipne v tom, ze kdyby to cetl nejakou opravdovy "hacker" (jak vy rikate) a precetl si, ze to bylo __vsechno__ o moznostech hackingu v shellu, tak ho asi trefi slak :o)))

Farundel   NOVÝ
23. 8. 2006

[/i]cracker ... má lepší metody než příkazový řádek[/i]
Pravy cracker lepsi metodu nez prikazovy radek mit prece nemuze a nema. A vsechny prikazy jsi taky nevycerpal (nmap a spol by se ted urazili ;o)). Teda pokud neznas nejakej cupr zpusob, jak se treba pomoci pingu nekomu dostat do pocitace :o)))

To ja jen tak na okraj...

Darth   NOVÝ
24. 8. 2006

Mno vedete tu hezkou diskuzi..Rekl bych ze autor nechtel vyjadrit,ze je to vse v oblasti win shellu,co se tyka hackingu,ale ponekud spatne se vyjadril...Prikazy jsou vypsany celkem vystizne ,takze proti tomuto clanku nic nemam..mozna bych jeste doplnil prikaz shutdown a iexpress.Celkem se hodi ;)

mik2   NOVÝ
24. 8. 2006

Já jsem nikdy neřek že není dobré používat PR, ale existují lepší metody než PR. Většina hackerů si programy vytváří sami a ty funkce PR zastanou, ale PR je dobrej v nouzovejch případech kdy nic jinýho nemáš. Asi se budu muset dost cvičit ve vyjadřování :-)

mik2   NOVÝ
24. 8. 2006

Mě to taky štve, že ten původní význam vymizel. Myslím, že by ho šlak opravdu trefil, ale mým cílem nebylo tady vysvětlovat jak se nabourávaj počítače v cmd, ale jak se pomocí cmd <b>můžou</b> nabourávat počítače. Určitě to není vše, ale tohle jsem považoval za nejdůležitější a pokud to někoho bude bavit, tak myslim, že bude pokračovat v hledání dalších příkazů cmd na netu (doporučuji cizí stránky, protože českou s touhle tématikou jsem nenašel). Tu větu bych nejraději předělal, ale to by tahle diskuse ztratila smysl, takže jí tam nechám, aby ostatní měli do čeho rejpat!

mik2   NOVÝ
24. 8. 2006

Zázračnej způsob jak se pomocí pingu někomu dostat do počítače doopravdy neznám :-) Určitě jsem všechno nevyčerpal, prostě jsem napsal jednu debilní větu. It's all!

Palmik   NOVÝ
24. 8. 2006

ja bych mu nechal at se (jestly vi jeste neco) rozepise treba v dalsim dile :)

Farundel   NOVÝ
24. 8. 2006

Vsak v poho, ja jsem si na tebe nezasednul. To vypada, jako by sis to myslel :o)

Ja jsem zkratka jenom alergicky na zneuzivani slova hacker a pak na takovy ty lamky, co chcou skodit druhym (vidim to na ruznych tech "hackerskych" webech - poznate je snadno podle te cool zelene barvy na cernym pozadi... fakt je to uz nekdy nuda :o)).

That's all! ;o)

olgo   NOVÝ
24. 8. 2006

ano ale ja z ftp vyuzivam len pripojit, odoslat zriedka prijat. nesom moc narocni preto ma to zaujalo. neves o necom o tom FTP.

pin2k   NOVÝ
24. 8. 2006

Ja bych to tak tragicky nevidel. Ti "skorohackeri", kteri maji svoje weby na WZ, nejsou zadni haxori ale jenom pouhy lamy, kteri by chteli byt neco vic. Ale kdyz si prohlednete jejich material, tak zjistite, ze 98% techto materialu je nepouzitelnych (dnes uz ne). Vetsina z nich jsou neskodny 13+ lety lamy.

2 Farundel: No, myslim, ze nmap a spol. nejsou standardnimi prikazy win commandu a ani soucasti winu. To uz by autor mohl zacit psat serial o bashi.

Rilmi   NOVÝ
24. 8. 2006

Mno nemam moc chut to komentovat, myslim si, ze kazdy kdo se o to trosku zajima tak si ty prikazy proleze i bez hledani na internetu. A pokud to nekdo mysli opravdu vazne tak nebude ztracet cas s windowsem, ale urcite bude pracovat v unixu.

Farundel   NOVÝ
24. 8. 2006

<i>Vetsina z nich jsou neskodny 13+ lety lamy.</i>
Vzdyt ja taky rikam "pseudo-hackeri" :o) Mam z nich akorat legraci... i kdyz obcas mi to, co se snazej delat, prijde spis smutny :o)

<i>No, myslim, ze nmap a spol. nejsou standardnimi prikazy win commandu a ani soucasti winu. To uz by autor mohl zacit psat serial o bashi.</i>
Ovsem. Ale nejsou ani __standardni__ soucasti niceho, ne? Ja nmap treba na widlich mam.

pin2k   NOVÝ
24. 8. 2006

No, ale treba soucasti nekterych unixovych systemu nmap je.

Farundel   NOVÝ
24. 8. 2006

Jiste, pokud si pri instalaci vyberes prislusny balicek. Nebo si ho pozdeji doinstalujes/dokompilujes. Nemyslim si, ze by jej melo nektere ze znamejsich dister v povinne vybave :o)

pin2k   NOVÝ
24. 8. 2006

No mas pravdu, pokud si ten balicek vyberes. Ja ho povazuji vice mene za soucast systemu, jelikoz na instalacnim cd/dvd tento balicek je dodavan oproti winum. Ale to je vec nazoru ;) Jinak plne s tebou souhlasim.

mik2   NOVÝ
24. 8. 2006

Unix je na to lepší než win, ale většina lidí má win a nechce se jim třeba unix instalovat.

xHire   NOVÝ
24. 8. 2006

Ale ono vůbec nejde o to si ho instalovat. On Linux (narozdíl od Windows!) je k dispozici na bootovatelných CD/DVD, kdy ho vůbec není potřeba instalovat, ale pouze se zavede do paměti (nainstalovat ho však jde také). A máte tak plnohodnotný (tedy spíše v případě DVD verze) systém, který můžete mít vždy s sebou.

Sám na GNU/Linuxu jedu, takže můžu potvrdit, že to je skvělej systém a pro hacking má velkou spoustu nástrojů (samozřejmě že ne původně pro to určených ;-)), ale nikdy jsem se do ničeho nepouštěl (možná časem ;-)).

pin2k   NOVÝ
24. 8. 2006

No, tam je tak trochu i jinej problem. Spousta uzivatelu Windows (ja jim rikam klikosi ;) no flame pls) si linux nenainstaluji, ponevadz nevi co s nim budou delat, tedy az na ty zvedave. Vis jak to je, pokud na tom nejedou jejich oblibeny hry, tak je to podle nich system na *****. Ale to jen v pripade "paranu". Ti zvedavejsi a vytrvalejsi pochopi.

Ovsem my uzivatele linuxu vime sve. Neodsuzuji Winy, ale to co muzu v linuxech je ve Windowsech nemozne. Treba budou Visty jine, ale o tom dost pochybuji.

mik2   NOVÝ
25. 8. 2006

Jo máš pravdu, ale dovol abych tě opravil v jedný věci. Windows si taky můžeš dát na bootovatelný CD. Já s Linuxem umím spíš tak na pokročilý uživatelský úrovni, takže nemůžu posoudit jeho nástroje pro hacking, ale vím, že jich je dost. Asi se s tím taky budu učit (možná časem ;-)).

  NOVÝ
25. 8. 2006

Zdravim, rad bych vedel, co ma podle autora clanku spolecneho hacking s uzivanim prikazove radky. Respektive prikazy jako ping, netstat, ipconfig, arp, ... nemaji s hackingem spolecneho vubec nic, jsou to proste obycejne nastroje pro praci se siti.

Podle vas je clovek, ktery umi vyuzivat prikazovou radku ve windows hacker? No podle meho nazoru v zadnem pripade, navic ten cmd (command.com) skoro nic neumi oproti memu oblibenemu gnome-terminalu, rxvt ci xtermu =)
Take nesouhlasim s tim, ze CRACKER vzniklo pomoci CRiminal hACKER, ve skutecnosti totiz cracknout znamena v cestine zlomit, samotny crack lze prelozit napriklad jako zlom a to je vyznam slova cracker, je to osoba, ktera umi zlomit ochranu a zabyva se tim, napriklad kryptoanalytik byva take oznacovan jako cracker. Takze je nesmyslne tvrdit, ze nejaky vychytraly pisalek toto slovo vymyslel, je to jako bych tvrdil, ze ja jsem vymyslel slovo voda=zcela neprokazatelne a neduveryhodne.

Clovek, ktery pracuje s windows a neumi pracovat s DOSem popr. prikazovym interpretrem je pro mne lamer, zatimco clovek, ktery toto umi je uz mirne pokrocilejsi, ale porad ho nemuzete oznacovat za kdo vi jakeho hackera, kdyz je to jen obycejny USER.

Omlouvam se za to, jak tento prispevek bude vypadat, pisi ho totiz v Lynxu. Na zaver si dovolim malou poznamecku: ktery mameluk kodoval http://programujte.com ? Prihlasovani v lynxu je zahrabane az uplne dole, to je katastrofa, server programujte a neumi si naprogramovat ani neco tak primitivniho, jako jsou pristupne webove stranky...

mik2   NOVÝ
25. 8. 2006

Odpověz mi co má společného hacking s monitorováním klávesových stisků například pomocí starrcmd. Starrcmd (dneska už se to jmenuje jinak) je určen pro administrátory aby měli uživatele pod pokličkou, ale dost lidí to využívá jinak. Pomocí pingu, ipcofig nebo netstat můžeš z toho počítače informace získat a i to je při dobrým využití užitečný. Tvoje metody jsou ale 100 % lepší.
S tím slovem Cracker máš pravdu ty i ostatní. Skutečně jsem nalezl oba dva významy i v odborných publikacích včetně toho že to slovo vzniklo ze slov CRiminal hacker, tak cracker znamená i něco jako louskáček nebo-li člověk, který překonává ochrany programů.
Já jsem v tom článku nikde netvrdil, že cmd je nástroj, který když umíte ovládat, tak jste profesionální programátor já jenom říkal, že to může být užitečný. Nedomýšlejte si to, co jsem tam neuved!

  NOVÝ
25. 8. 2006

Co ma hacking spolecneho s uzivanim keyloggeru? Ze by vubec nic?

Ano, opet jsem zde narazil na to, ze kazdy si pod pojmem hacking vybavi neco trochu jineho, napriklad ja si vybavim programatora s vysokymi znalostmi softwaru, zejmena nejruznejsich utilitek. Takovy clovek ne, ze by utility jen tupe pouzival, ale naopak se nechava inspirovat a pak pise sve vlastni.

Jedna se o rootkity, backdoory, scannery, exploity a jine, podobne zajimave vecicky. Ale to uz je castecne propojeno s Reverse Engeneeringem, kde lide zjistuji, jak napriklad funguje ochrana souboru (WFP) ve Windows XP a pak, az na to prijdou, tak ji deaktivuji zasahem do nekolika systemovych knihoven (sfc.dll, apod.)

Cili toto delaji podle meho nazoru hackeri a reverse engeneeri, prip crackeri.

Posledni rozpor je mezi hacker, cracker a reverse engeneer. Rovnou rikam, ze neexistuje nic, podle ceho by se dalo spolehlive zaskatulkovat jednotlive experty, protoze velmi casto kazdy z nich umi od kazdeho neco...

Rilmi   NOVÝ
27. 8. 2006

Jj bootovaci winy udelat jdou, ale je to zbytečný nástroje pod win jsou podle mě na nic. Takže pořád se ti vyplatí linux. Imho je to spíš o tom, že se lidem moc linux učit nechce :o)
Já používám linux už hodně dlouho a všechny nástroje co potřebuji mám hned po ruce nemusim nic shánět a tahat z netu. Windowsy mi rozhodně nedávaly takové možnosti jako linux tak jsem přešel :o)

Rilmi   NOVÝ
27. 8. 2006

Podle mě je ta věčná debata o tom kdo hacker, cracker a nebo lama naprosto zbytečná. Faktem zůstává, že nástroje zde popsané umožňují zjistit o cílovém systému potřebné informace. Samozřejmě, že ne všechny ale cokoliv jeden zjistí múže být užitečné.
Stále si stojím za tím, že linux dává více možností :o)
Mimochodem videl jsem tvé stránky na wz a to co jsem viděl v sekci "staré stránky" (nebo tak nějak to bylo) o hackingu tak doufám, že to nemyslíš vážně :D

xHire   NOVÝ
27. 8. 2006

Přesně tak. GNU/Linux mi dává ohromné možnosti. Můžu si udělat co chci, jak chci. Mám všechno pod kontrolou, systém mi do ničeho neremcá. Co chci, to mám, a ne jak ve Windows, kde se uživatel musí tvrdě podřídit Microsoftu... To je totiž potom diktatura (Windows), a ne demokracie (GNU/Linux). ;-)

Nemluvě o ceně a o tom, že všechen software máte již na instalačních nosičích a že to, co zabere plná instalace běžné distribuce (tedy všechen potřebný i méně potřebný software), tak zaberou pouhé holé Windowsy. O ostatních nárocích na počítač (CPU, RAM...) platí totéž.

Ale prakticky se toho zase tolik člověk učit nemusí. Dnes už je hodně distribucí dělaných i pro naprosté laiky, takže nic znát nemusí. Na druhou stranu, pokud se chtějí o vnitřnosti Linuxu zajímat, tak se zajímat mohou. Navíc jsou ke všemu dostupné veškeré zdrojové kódy.

  NOVÝ
6. 9. 2006

no od toho je prece sekce STARE stranky, 90% jejich obsahu (krome zdrojovych kodu) jsem tvoril v nejakych 15/16-ti letech no a tenkrat to, co tam pisi o hackingu bylo rozhodne o cca 4 roky aktualnejsi =)
Ja vim, ze aktualizace byla provedena 2006, jenze to byla aktualizace zdrojovych kodu meho systemu New16OS a pak jeste nejakych dalsich zdrojaku, nikoliv textu, ten je puvodni

Giro_001   NOVÝ
29. 9. 2006

K čemu je " Název hostitele"?.Můžu si ho libovolně změnit, a jak?

1372024   NOVÝ
15. 10. 2006

:-P

Zelenáč   NOVÝ
12. 1. 2007

Obávám se, že tyto funkce nejsou nevinné jen na první pohled...
Třeba takový ipconfig: ano, vypíše děsně podrobné informace o připojení... Ale jen o počítači u kterého sedíte.
Pak je tu příkaz ping.. jestli tu někdo pomocí ping dokáže zjistit ip autora článku, bude mít můj nejhlubší obdiv.. Kdž jsme u DoS, i když odešlete třeba miliardu žádostí na programujte.com, těžko se vám ho povede zahltit..
Jedinná slabina telnetu je snad, že není šifrovaný.. Nebo si snad autor myslí, že mají počítače běžně otevřené porty a jen čekají, až se do nich nabourá??
Noo dál už snad ani nemá cenu pokračovat...

mike   NOVÝ
10. 2. 2007

když zadám ipconfig /all tak se mi to ukáýe tak na vteřinu a hned to zmizí,jak udělám,aby mi to nemizelo?děkuji

Earl Cash   NOVÝ
21. 2. 2007

musis nejprve spustit cmd(přikazovy řadek) a az pak zadavat prikazy...;-)

hAdRr   NOVÝ
5. 3. 2007

čuz chtel bych se zeptat když mam jednu IP a potřebuju zjistit vše o tom uživately s jeho IP dik za odpoved

star3nka   NOVÝ
10. 3. 2007

k obsahu clanku se vyjadrovat nebudu, nekoho rozesmeje, neokumu pomuze. jen tiskova chybicka

Net Config &ndsah; Konfigurace služeb sítě. - asi tu melo bejt &ndash; - ikdyz nevim netity z kapsy nesypu

Andrew   NOVÝ
2. 12. 2007

Ahoj,
nevite nekdo, jak pres cmd poslat na svuj web soubor?
Diky za odpoved.

preca1   NOVÝ
17. 7. 2008

http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/windowsserver2003/cs/library/ServerHelp/c4b1422d-c552-4e43-92ed-6eaf74699dac.mspx

nápověda k příkazu ftp se zobrazí ftp -?. u ftp se musí používat "-" k zadání parametrů ne "/".

http://tomik.webz.cz/

Andrew: máš ftp adresu andrew.ftp.cz, uživatele admin a heslo pswd

spustíš si cmd. budu psát pouze to, co budeš psát ty:

ftp andrew.ftp.cz entr
admin entr
pswd entr ////poznámka - tady ti nebudou naskakovat hvězdičky ani nic jinýho, ale neboj se toho. prostě piš to heslo dál////

teď už si připojenej ke svému servru a pracuješ tam stejně jako se souborama v příkazovym řádku. takže používáš příkazy: dir, cd, copy, move, erase,...

dyštak by to moh redaktor (autor) doplnit do článku.

jinak hezkej článek. zas sem si trochu rozšířil obzory. myslim, že to pro lidi, co si o sobě chtěj myslet, že sou "hackeři | crackeři", je dobrej článek. já si spíš pomocí příakzovýho řádku dělam srandu z lidí, který tomu moc nerozumněj a posílam jim soubory, který jim změněj datum, čas, a když bych chtěl bejt hodně hc, tak i heslo (viz příkaz net)

preca1   NOVÝ
17. 7. 2008

http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/windowsserver2003/cs/library/ServerHelp/c4b1422d-c552-4e43-92ed-6eaf74699dac.mspx

nápověda k příkazu ftp se zobrazí ftp -?. u ftp se musí používat "-" k zadání parametrů ne "/".

http://tomik.webz.cz/

Andrew: máš ftp adresu andrew.ftp.cz, uživatele admin a heslo pswd

spustíš si cmd. budu psát pouze to, co budeš psát ty:

ftp andrew.ftp.cz entr
admin entr
pswd entr ////poznámka - tady ti nebudou naskakovat hvězdičky ani nic jinýho, ale neboj se toho. prostě piš to heslo dál////

teď už si připojenej ke svému servru a pracuješ tam stejně jako se souborama v příkazovym řádku. takže používáš příkazy: dir, cd, copy, move, erase,...

dyštak by to moh redaktor (autor) doplnit do článku.

jinak hezkej článek. zas sem si trochu rozšířil obzory. myslim, že to pro lidi, co si o sobě chtěj myslet, že sou "hackeři | crackeři", je dobrej článek. já si spíš pomocí příakzovýho řádku dělam srandu z lidí, který tomu moc nerozumněj a posílam jim soubory, který jim změněj datum, čas, a když bych chtěl bejt hodně hc, tak i heslo (viz příkaz net)

Nitrosys   NOVÝ
17. 10. 2008

Dobrý den pane Michale Blažku, velice dobrá práce,co jste napsal na své stránce www./Umět v CMD je velice užitečné, takže díky za materiál který jste vytvořili,dobře se z něj i učí,i když občas něco nepochopim a hledám různé nápovědy jak něčemu porozumět.:-)

help pls   NOVÝ
18. 10. 2008

pls pisnete mi prosim nekdo na moje icq 474968358 a porad te mi dik predem!

help pls   NOVÝ
18. 10. 2008

pls pisnete mi prosim nekdo na moje icq 474968358 a porad te mi dik predem!

help pls   NOVÝ
18. 10. 2008

pls pisnete mi prosim nekdo na moje icq 474968358 a porad te mi dik predem!

Anonymní uživatel   NOVÝ
5. 1. 2009

Reagoval na komentář od uživatele Farundel :
Kruci, vy všichni chytráci! Taky jste nějak začínali, ne!!! Lamky....

Anonymní uživatel   NOVÝ
5. 1. 2009

Anonymní uživatel píše:

Reagoval na komentář od uživatele Farundel :
Kruci, vy všichni chytráci! Taky jste nějak začínali, ne!!! Lamky....


Jo a moje jméno je Monika. To, aby jste nezačali tady brblat, že se ani neumím podepsat za svůj názor.

:-)   NOVÝ
3. 3. 2009

Potreboval bych poradit, jak kratkodobe svemu uctu ve winech dat administratorske prava. priapdne, jak si priradit admina a pak zpet uzivatele... stacilo by mi vypsat prikaz... davkovy soubor si napisu bez problemu :) diky moc za odpoved ;)

Scooly   NOVÝ
26. 3. 2009

To je sice fajn že 1 000 000 odeslání požadavků shodí server ale 1 000 000 požadavků se odesílá 11,5 dne!!! =(((( Klidně si to spočítejte =)

Miroslav Holec   NOVÝ
19. 10. 2010

IPConfig není příkaz ale aplikace, pokud vím.

Casper   NOVÝ
31. 10. 2010

Jestli chceš pinknout server, je logické, že těch 1 000 000 požadavků musí jít naráz. Toho dosáhneš jedině tak, že rozšíříš svůj program kterej v určitej čas vyšle všechny požadavky z 1000 000 zombie pc ...

Darebák ;)   NOVÝ
12. 1. 2011

Reagoval na komentář od uživatele help pls :
Nesnášim Plsáky plžů mam doma dost ;)

ET vs IT   NOVÝ
12. 11. 2011

=D .. koukam ze i z komentaru se toho spoustu dozvim .. ;D ... ale na azcatku jak tma nekdo psal "uvidime jake budou visty" .. :D a dneska ?.. :D visty davno zanama a vsichni vime jakej to byl hroznej propadak ;) ... nebyl to spatnej clanek ... de na bootovat linux i pomoci USB ?.. kdybych mel ten linux na tom USB by to bylo skvely .. :D jinak popravde se mi zda ze autor je ve svy podstate celkem BFU .. :) .. jen sis precetl par stranek .. ale nemyslim si ze tomu nak rozumis .. ;D ... pan "Anonymni uzivatel" ktery se tam vzadu rozciluje na to ze tu nekteri chytraci prosazuji sve nazory a rozsiruji obzory ostatnim a pak dodava "Lamky" asi nebude moc chytry .. ;D .. najdi si na wiki co znamena vyraz "Lamer" a pak ti dojde ze ho nemuzes pouzit na lidi ktery ti to tu vysvetluji a podotykaj nedostatky autora ... ;D ....

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý